Modelet e automjeteve Galeria Specifikimet
Sportage tërësisht i ri

Ngjyrat

  • Sportage
  • Sportage GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}

KARAKTERISTIKAT

Karikim për të gjithë pasagjerët

Rafti për karikimin e telefonit ofron mbushje të shpejtë me një fuqi prej 15 W. Lidhjet USB për karikim në pjesën e pasme të ndenjëseve të përparme lejojnë pasagjerët në ndenjëset e pasme të karkikojnë paisjet e tyre gjatë gjithë kohës.

Përvojë e avancuar e drejtimit

Nga komoditeti i kabinës sportive, ju keni më shumë kontroll se ndonjëherë më parë - me risi të shumta, përfshirë një ekran multimodal me prekje që ju lejon kontrollin mbi shumë funksione me një zgjatje dore dhe ndërrimin e cilësimeve nga kondicioneri te navigimi pa asnjë vështirësi.

Sistemi premium i audios HARMAN/KARDON

Përjetoni argëtimin më të mirë në makinë me cilësi të jashtëzakonshme zëri, falë sistemit premium të audios Harman/Kardon me 8 altoparlantë me performancë të lartë të shpërndarë në mënyrë optimale në të gjithë kabinën, si dhe një amplifikator të jashtëm dhe opsionin e ri Active Sound Design (ASD).

Monitor me pamje rrethuese

Merrni një pamje 360° 3D të hapësirës rreth Sportage tuaj krejt të re ndërsa parkoni ose kur lëvizni me shpejtësi nën 10 km/h - falë katër imazheve me kënd të gjerë nga kamerat në pjesën e pasme, përpara dhe anash.

Jini gjithmonë të informuar, në mënyrë të thjeshtë dhe të saktë

Me një sërë veçorish të avancuara të cilat në kohë reale ju ofrojnë informacion mbi trafikun, shërbimet lokale, motin dhe më shumë. Me platformat Android Auto™ dhe Apple CarPlay™ 4, njohje e avancuar e zërit dhe teknologji të tjera që rrisin edhe më shumë rehatinë tuaj.

Ekranet e lakuara të integruara

Menjëherë përpara drejtuesit është një ekran 12,3 inç me instrumente matëse që tregojnë të gjitha informacionet kryesore. Në afërsi është një ekran LCD 12,3 inç me rezolucion të lartë që kombinon navigimin, infotainment dhe menu-të. Ekranet, të lidhur në një lakore të përsosur, japin një përshtypje pothuajse kinematografike.

Përgjigje më e shpejtë

Ky sistem, i cili merr të dhënat nga kamera dhe radari i Sportage-it tuaj tërësisht të ri, analizon informacionin për automjetet e tjera, këmbësorët ose çiklistët që kalojnë rrugën para jush dhe aktivizon një sinjal paralajmërimi dhe frenimi për të parandaluar një përplasje të mundshme me ta. Funksioni Junction Turning gjithashtu ju paraqet çdo automjet që vjen në drejtimin tuaj kur ktheni majtas në një kryqëzim.

Kthesë e sigurt

Sistemi i kontrollit të drejtimit, i bazuar në navigim e mban automjetin në shpejtësinë e duhur gjatë përshtatjes me automjetet ose kthesat para jush. Sistemi përdor teknologjinë self-learned për të imituar stilin tuaj të drejtimit.

Të sigurt në rrugë

Kjo teknologji automatikisht përshtat shpejtësinë tuaj sipas kufizimit të shpejtësisë të cilin e lexon sistemi ose të cilin e keni përcaktuar ju. Përveç kësaj, kontrollon drejtimin, përshpejtimin dhe frenimin duke qëndruar në mes të shiritit tuaj dhe duke mbajtur një distancë të sigurt nga automjeti para jush.

Menaxhoni automjetin tuaj me çelës

A ju duhet të dilni apo të futeni në automjet në një parking të ngushtë? Mos u shqetësoni. Me këtë funksion ju mund të qëndroni përpara Sportage-it tuaj tërësisht të ri dhe ta drejtoni në vend parkingje të ngushta ose të dilni nga ato. Automjeti juaj do të vazhdojë të frenojë automatikisht nëse vëren ndonjë pengesë.

Test-vozitja