Modelet e automjeteve Galeria Specifikimet

SPORTAGE SPECIFIKIMET

DIMENSIONET E JASHTME

Motori

 
1.6 T-GDI
2WD

6 M/T
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD HP

7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
1.6 CRDi

2WD

6 M/T
1.6 CRDi - Mild Hybrid

2WD HP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 CRDi - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
Lloji i motorit
Benzinë
Benzinë
Benzinë
Benzinë
Benzinë
Diesel
Diesel
Diesel
Vëllimi i punës (ccm)
1.598
1.598
1.598
1.598
1.598
1.598
1.598
1.598
Fuqia maksimale (kW (hp) në rpm)
110 / 150 me 5.500
110 / 150 me 5.500
110 / 150 me 5.500
131,4 / 180 me 5.500
131,4 / 180 me 5.500
85 / 115 me 4.000
100 / 136 me 4.000
100 / 136 me 4.000
Numri më i madhë i rrotullimit maksimal (Nm në rpm)
250 në 4.000
250 në 4.000
250 në 4.000
265 në 4.500
265 në 4.500
280 në 2.750
280 në 3.000
320 në 2.250
320 në 2.250
Motori elektrik
-
Elektromotor sinkron
Elektromotor sinkron
Elektromotor sinkron
Elektromotor sinkron
-
Elektromotor sinkron
Elektromotor sinkron
Fuqia maksimale e elektromotorit kW
-
12.2
12.2
12.2
12.2
-
12.2
12.2
Fuqia maksimale e elektromotorit për 30 min
-
7.94
7.94
7.94
7.94
-
7.94
7.94

Shpenzimi dhe emisioni

 
1.6 T-GDI
2WD

6 M/T
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD HP

7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
1.6 CRDi

2WD

6 M/T
1.6 CRDi - Mild Hybrid

2WD HP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 CRDi - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
CO 2 emisionet (g / km) - komb.
150 - 159
147 - 145
143 - 150
154 - 166
154 - 163
142 - 151
156 - 163
135 - 144
127 - 139
130 - 139
143 - 154
Drejtimi,vozitja e kombinuar (l / 100 km)
6,6 - 7,0
6,5 - 6,8
6,3 - 6,6
6,8 - 7,3
6.8 - 7,2
6,3 - 6,7
6,9 - 7,2
5,1 - 5,5
4,8 - 5,3
5,0 - 5,3
5,5 - 5,9

Masa e automjetit

 
1.6 T-GDI
2WD

6 M/T
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD HP

7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
1.6 CRDi

2WD

6 M/T
1.6 CRDi - Mild Hybrid

2WD HP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 CRDi - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
Pesha e veturës së zbrazët (kg) (pa shofer)
1.451 - 1.595
1.486 - 1.630
1.505 - 1.653
1.542 - 1.686
1.573 - 1.722
1.505 - 1.653
1.573 - 1.722
1.490 - 1.620
1.523 - 1.654
1.527 - 1.662
1.601 - 1.736
Pesha maksimale e lejuar (kg)
2.085
2.120
2.145
2.175
2.115
2.145
2.210
2.210
2.145
2.150
2.225

Dimensionet

 
1.6 T-GDI
2WD

6 M/T
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD LP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

2WD HP

7 DCT
1.6 T-GDI - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
1.6 CRDi

2WD

6 M/T
1.6 CRDi - Mild Hybrid

2WD HP

6 M/T
&
7 DCT
1.6 CRDi - Mild Hybrid

AWD HP

7 DCT
Hapësira e bagazhit (l)
591/1.780
562/1.751
562/1.751
562/1.751
562/1.751
571/1.760
526/1.715
526/1.715
Serbatori për karburant (l)
54
54
54
54
54
54
54
54
 
Dimensionet e jashtme
Gjatësia (mm)
4.515
Gjerësia (mm)
1.865
Lartësia (mm)
1.645 (me bartësit e kulmit 1.650)
Distanca ndërmjet boshteve (mm)
2.680
Distanca ndërmjet rrotave përpara (mm)
1.615 - 1.630
Distanca ndërmjet rrotave prapa (mm)
1.622 - 1637
GT Line: 1.615 / 1.622
Suspensioni përpara (mm)
905
Suspensioni prapa (mm)
930

Shasia

 
Gomat dhe rrotat
Dimensionet e gomave dhe fellneve
215/65R17 103V, 235/55R18 104V, 235/50R19 103V; 7.0J×17×43.5 mm, 7.5J×18×51 mm, 7.5J×19×51 mm
*GT Line: 235/55R18 104V, 235/50R19 103V; 7.5J×18×51 mm, 7.5J×19×51 mm
 
Frenat
Sistemi hidraulik i frenave me frena me disk
 
Pezullimi dhe Transmetimi i Energjisë
Përpara
Macpherson Strut Type
Prapa
Multi Link Type