Kia Sportage tërësisht i ri
#EARDHMJAEDIZAJNIT

Kia Sportage tërësisht i ri.
I krijuar për inspirim të pafund.

Ju prezantojmë Kia Sportage të ri, automjet i krijuar për t’ju inspiruar. I pajisur me gjeneratën e fundit të shtytjes hybrid dhe plug-in hybrid, Sportage i ri është këtu për t’ju çuar në vende të reja dhe për të hapur horizonte të reja. Crossover-i me impresiv dhe sportiv, me të cilin mund të jeni të sigurt që asnjë lëvizje nuk do të kalojë pa u vërejtur. Hyni dhe bëhuni gati për të bërë inspirues secilin udhëtim.

Inspiron në çdo lëvizje.

Eleganca në lëvizje.

Crossoveri sportiv urban duket kaq elegant.

Avangard në brendësi.

Hapësira e brendshme, duket po aq mirë sa edhe ndjehet.

Inspiron rrugën para jush.

Me dritat më të reja ditore LED në formë boomerang.

Ju, në qendër të vëmendjes.

Ekrani i lakuar në drejtim të drejtuesit për një eksperiencë perfektë gjatë udhëtimit.

Aty ku takohen teknologjia dhe komoditeti.

Evolucion i elektrifikuar.

Sportage i gjeneratës së pestë tani në dispozicion edhe si yibrid dhe plug-in hybrid.

Natyrë urbane.

Në dukje elegant dhe bashkëkohor, i dizajnuar që të sjellë formën elegante të natyrës në një qytet të madh.

I bërë për Evropë.

Versioni i parë i Sportage në historinë e këtij modeli i përshtatur në veçanti për tregun evropian.

E-lajmet e Kia.

Vazhdoni inspirimin duke u abonuar për e-lajmet e Kiasë. Do t’ju dërgojmë përmbajtje dhe informacione për të cilat mendojmë se janë interesante dhe inovative për ju.

ABONOHU