"në fillim

EV6, automjeti i parë elektrik për shërbim i Kia
Bërë në platformën e re elektrike modulare globale (E-GMP)

 • Distancë e gjatë me një mbushje
  Deri në 528 km
 • Mbushje shumë e shpejtë
  Më pak se 4,5 minuta për 100 km
 • Performancë e lartë
  3,5 sek për shpejtësi nga 0-100 km/h

Kia EV6 je dobitnik brojnih nagrada i priznanja:

Kia EV6 je dobitnik brojnih nagrada i priznanja

E-GMP

EV6, automjeti i parë elektrik për shërbim i Kia, i prodhuar në platformën e re modulare elektrike globale (E-GMP)

Platforma e re elektrike modulare globale e Kia (E-GMP), e përdorur për herë të parë në EV6, mundëson një numër formash të ndryshme të pjesës së brendshme me pjesën e poshtme të sheshtë. Pavarësisht dimensioneve të jashtme kompakte, EV6 me boshtin e tij të rrotave 2.9 m ofron të njëjtën hapësirë në kabinë si shumë SUV të mesëm ose të mëdhenj. Kjo do të thotë më shumë hapësirë në kabinë për ju dhe udhëtarët e tjerë.

Novacion në hapësirë

Ekran panoramik i dyfishtë dhe i lakuar 12.3 inç

Ekrani i gjerë, i lakuar me rezolucion të lartë ofron dukshmëri të qartë, pa pengesa, ndërsa ofron një meny intuitive dhe elemente vizualë.

Materiale të qëndrueshme

Sediljet janë prodhuar nga shishe të ricikluara (PET), lëkurë vegane ose lëkurë dreri e cilësisë së lartë.

Ekrani i projeksionit tregon realitetin e zgjeruar (AR)

Ekrani i ri i projeksionit AR është një ekran virtual në xhamin e përparmë që ju çon deri në destinacionin tuaj. Ai ofron të gjithë informacionin kryesor për një udhëtim të sigurt dhe pa shqetësime.

Mbushje shumë e shpejtë

EV6 me karikim të shpejtë prej 800 V ju lejon të përdorni këtë kohë të kursyer për gjëra që janë me të vërtetë të rëndësishme për ju. Mbushja e shpejtë në më pak se 4.5 minuta ju mundëson kalimin e një distance prej 100 kilometrash. Mbushja nga 10 deri në 80% zgjat më pak se 18 minuta.

Deri në 528 km autonomi

EV6 me bateri plotësisht të karikuar me kapacitet 77,4 kWh siguron kalimin e një distance deri në 528 km. Kjo do të thotë më pak karikim dhe më shumë kohë për të zbuluar pasionet tuaja. Gjithashtu, ekziston edhe me një bateri prej 58 kWh që plotëson të gjitha nevojat gjatë drejtimit. Variantet me fuqi në rrotat e pasme (RWD) me një elektromotor ose me fuqi në të gjitha rrotat (AWD) me dy motorë janë aty për t'ju dërguar në destinacionin tuaj pavarësisht kushteve të motit ose të terrenit.
Distanca e përshkuar bazohet në mënyrën e drejtimit WLTP dhe është në proces homologimi. Të dhënat përfundimtare për AER dhe konsumin e energjisë do të publikohen më vonë.

Një burim i përshtatshëm i energjisë elektrike për aktivitetet tuaja

EV6 është i pajisur me një funksion V2L (vehicle-to-load), i cili vepron si një burim praktik portabël i energjisë elektrike për aktivitetet tuaja të përditshme në kohën e lirë.
EV6 ofron 3.6 kW energji elektrike që mund të përdoret si një burim emergjence i energjisë elektrike për shtëpinë tuaj.
Mund të përdoret gjithashtu si një gjenerator portabël për të shijuar aktivitete në natyrë.

Kapaciteti tërheqës deri në 1,600 kg

Me një kapacitet mbresëlënës tërheqës maksimal prej 1600 kg, ju mund të merrni me vete gjithçka çfarë ju nevojitet për një aventurë në natyrë me miqtë dhe familjen. Sigurisht, pa ndotur mjedisin.

Të dhënat i referohen kapacitetit tërheqës maksimal. Kapaciteti tërheqës mund të ndryshojë në varësi të baterisë së zgjedhur dhe/ose fuqisë së rrotave.

Ngjyrat

 • EV6
 • EV6 GT line
{{spinner.loading_percent}} %
Hapni pamjen 360°
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Hapni pamjen 360°
NGJYRAT {{ selected_color.name }}