7-TË VITE GARANCI

Pse ne ofrojmë një garanci kaq të gjatë dhe të paimagjinueshme?

Garancia 7-vjeçare për automjetet e reja tregon qartë vetëbesimin tonë në cilësinë e produkteve dhe fabrikave tona në mbarë botën. Ky besim vjen nga cilësia e pjesëve tona dhe produktivitetit të lartë në fabrikat e Kia-s, dhe ne e përcjellim atë besim tek ju. 7 vjet, pa kosto shtesë. Kjo është 2,555 ditë ose 150,000 km ngarje të qetë, pa merak dhe shpenzime shumë të ulëta të mirëmbajtjes. Është një paqe mendore që siguron një garanci 7-vjeçare që është e lëvizshme, mbartëse. Përveç kësaj, garancia është e transferueshme për pronarët e tjerë, e cila ruan vlerën e automjetit tuaj dhe e bën atë më tërheqës në shitjet e mëtejshme.

7 vite rehati, lumturi

Të gjitha modelet Kija-së janë të përfshira në garancinë evropiane. Garancia e përgjithshme për të gjithë automjetin është e vlefshme për 7 vjet ose deri në 150,000 mijë kilometra (pa kufizim të kilometrazhit të kaluar për 3 vitet e para). Garancia 7-vjeçare përfaqëson më së miri tre vlerat themelore: - cilësinë, besueshmërinë dhe dinamizmin.

Prodhimet me të reja

Falë një prej fabrikave më moderne europiane në Zilinë të Sllovakisë, Kia ofron klientëve të saj nivelin më të lartë të kënaqësisë - një makinë me cilësi shumë të lartë që, për shkak të garancisë më të gjatë të fabrikës e cila është në europë, mundëson një reduktim të konsiderueshëm në shpenzimet e mirëmbajtjes së automjeteve.

7-TË PËRPARSITË THELBËSORE

 • 1

  STANDARDET MË TË LARTA
  Makinat Kia janë prodhuar sipas standardeve më të larta të prodhimit në industrinë e automobilave. Për shkak të cilësisë së jashtëzakonshme të automjetit, Kia ka ofruar garancinë më të gjatë për makinat e reja në Europë.

 • 2

  GARANCIA MË E GJATË NË EUROPË
  Kia është prodhuesi i vetëm në Evropë që ofron një garanci 7-vjeçare dhe u jep klientëve një ndjenjë të plotë të kujdesit për të paktën 7 vjet.

 • 3

  GARANCI PËR TËRË AUTOMJETIN
  Garancia e Fabrikës, Garancia e ashtuquajtur „bumper to bumper“, prej pjsës së përparme deri në pjesën e pasme" do të thotë që ju do të merrni një nivel të barabartë garancie nga dita e parë deri në diten e fundit 2,555. ditë.

 • 4

  MBARTJA E GARANCISË
  Garancia është e transferueshme tek klienti tjetër. Kjo do të thotë që Kia trevjeçare do të ketë ende garancinë e mbetur më shumë se shumica e konkurentëve tanë që ofrojnë në treg.

 • 5

  KOSTOT E ULTA TË MIRËMBAJTJESË
  Kostot e mirëmbajtjes së makinës suaj do të jenë më të ulëta me këtë ofertë dhe kostoja e rishitjes mund të jetë më e madhe.

 • 6

  SHPENZIMET TË MBULUARA ME ANË TË GARANCISË
  Jemi më se të bindur se mundësitë janë shumë të vogla që keni për të patur nevoj për shërbime gjat garancisë, por nëse paraqitet nevoja, mund të llogarisni tek ne, se të gjithë pjesët e këmbimit si dhe haku i punës do të mbulohen sipas garancisë që e keni.

 • 7

  GARANCIA VLEN NË TË GJITHË EUROPËN
  Garancia 7-vjeçare / garanci 150,000 km është e vlefshme në të gjitha vendet e BE-së (+ BiH, Serbi, Mal të Zi, Norvegji, Zvicër, Gjibraltar) dhe në përputhje me ligjet vendore të atyre shteteve.

Çfarë është mashtrimi, fshehtësia?

Nuk ka mashtrim, trik, fshehtësi. Garancia vlen si te gjithë konkurentet tanë, por e jona eshte me e gjatë. Për detaje tjera, ju lutem që të lexoni kushtet e garancisë të cilat janë cekur.