Modelet e automjeteve Galeria Specifikimet

Kia XCeed SPECIFIKIMET

DIMENSIONET E JASHTME

Motorri

 
1.0 T-GDi
1.4 T-GDi
1.6 T-GDi
1.6 CRDi (low power)
1.6 CRDi (high power)
Lloji i motorit
Benzinë, 3 cilindrik
Benzinë, 4 cilindrik
Benzinë, 4 cilindrik
Naftë, 4 cilindrik
Naftë, 4 cilindrik
Vëllimi i punës (ccm)
998
1.353
1.591
1.598
1.598
Fuqia maksimale (kW (hp) në rpm)
88 (120) / 6.000
103 (140) / 6.000
150 (204) / 5.500
85 (115) / 4.000
100 (136) / 4.000
Numri i rrotullimit maksimal (Nm në rpm)
172 / 1.500-4.000
242 / 1.500-3.200
265 / 1.500-4.500
6 MT: 280 / 1.500-2.750,
7 DCT: 300 / 1.500-2.500
6 MT: 280 / 1.500-3.000,
7 DCT: 320 / 2.000-2.250
Shpejtësia maksimale e automjetit (km / h)
186
200
220
190
6 MT: 196,
7 DCT: 198
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / h (s)
11,3
6 MT: 9,4,
7 DCT: 9,5
6 MT: 7,7,
7 DCT: 7,5
6 MT: 11,4,
7 DCT 11,1
6 MT: 10,6,
7 DCT: 10,1

Konsumi dhe emetimet

 
1.0 T-GDi
1.4 T-GDi
1.6 T-GDI
1.6 CRDi (low power)
1.6 CRDi (high power)
CO2 emetimet (g/km) – komb.
124-130
6 MT: 137-142,
7 DCT: 130-135
6 MT: 153-158,
7 DCT: 143-148
6 MT: 109-114,
7 DCT: 115-120
6 MT: 112-117,
7 DCT: 117-122
Konsumi i kombinuar (l/100 km)
5,4-5,7
6 MT: 6,0-6,2,
7 DCT: 5,7-5,9
6 MT: 6,7-6,9,
7 DCT: 6,2-6,5
6 MT: 4,1-4,3,
7 DCT: 4,4-4,6
6 MT: 4,3-4,4,
7 DCT: 4,4-4,6

Pesha

 
1.0 T-GDi
1.4 T-GDi
1.6 T-GDI
1.6 CRDi (low power)
1.6 CRDi (high power)
Pesha e veturës së zbrazët(kg) (pa shofer)
1.257
6 MT: 1.270,
7 DCT: 1.300
6 MT: 1.315,
7 DCT: 1.342
6 MT: 1.340,
7 DCT: 1.365
6 MT: 1.340,
7 DCT: 1.365
Pesha maksimale e lejuar (kg)
1.820
6 MT: 1.840,
7 DCT: 1.870
6 MT: 1.870,
7 DCT: 1.900
6 MT: 1.900,
7 DCT: 1.920
6 MT: 1.900,
7 DCT: 1.920

Përmasat

 
Dimensionet e brendëshme
Hapsira ebagazhit (l)
426 / 1.378
Rezervari për derivate
50
 
Dimensionet e jashtme
Gjatësia (mm)
4.395
Gjerësia (mm)
1.826
Lartësia (mm)
1.483/1.495
Distanca aksiale
2.650
Gjërsia e pjesës së përparme
905
Gjërsia e pjesës së përparme
840

Shasia

 
Gomat dhe rrotat
Dimensionet e gomave dhe fellneve
Standard: Alumini 16-inç, goma 205/60 R16, Opsioni: alumini 18-inç, goma 235/45 R18
Rrota rezervë
Kompleti-set për riparimin e gomave
 
Frenat
Tipi/Lloji
Hidraulike, me dy rreth, diagonale; ABS me shpërndarje EBD elektronike të forcës së frenave
Përpara
Disqe ventilimi 305 x 25 mm (standard)
320 x 28 mm disqe ventilimi (1.6 T-GDi)
Prapa
Disqe të forta 272 x 10 mm
 
Mbështetja dhe transferimi i energjisë
Përpara
Suspensionet e përparme
Prapa
Suspensionet e pasme
Drejtimi
Suspension i drejtimit(MDPS)