Kia Rio e re

Rio re është projektuar për kënaqësinë e drejtimit të automjetit. Vendet e palosshme të pasme dhe kabinat e bollshme ofrojnë të gjithë hapsirën që ju nevojitet, ndërsa veçoritë “smart connectivity” ofrojnë një shumëllojshmëri mënyrash për të qëndruar të lidhur.

Tashmë nga 130 Euro/muaj

Apliko për Test Drive Lista e Çmimeve

Kia e re Stonic

Stonic tërheqës i bën përshtypje shoferëve me linjat e tij muskuloze, komoditetin, zgjedhjen e gjerë të ngjyrave dhe teknologjitë më të fundit të sigurisë dhe lidhjes, ndërsa ekspertët e automotivit vlerësojnë dizajnin e tij harmonik, performancën dhe shkathtësinë.

Tashmë nga 169 Euro/muaj

Apliko për Test Drive Lista e Çmimeve

ME BLERJEN E AUTOMJETEVE KIA, DO TË JENI TË SIGURT PA SHQETËSIME

Garanci 7 vjeçare

Garancia më e gjatë e fabrikës - prodhuesit në Europe për të gjitha automjetet e reja, ul ndjeshëm kostot e mirëmbajtjes dhe në mënyrën më të mirë vërteton cilësin e automjeteve të Kia-së.

Kujdesi për sigurinë e juaj

Automjetet e Kia-së në testet e shoqatës së pavarur Europiane të automjeteve Euro NCAP marrin notat, vlerësimet më të larta dhe plotësojnë të gjitha standardet e sigurisë

Kia fituese për kualitet

Kia është fituesi aktual i studimit J.D Power i cili e fiton titullin e automjetit me kënaqësinë më të lartë të klientit për të gjashtën herë me radhë.