Modelet e automjeteve Galeria Specifikimet

Ngjyrat

  • Stonic
  • Stonic GT-Line
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}

Karakteristikat

Sistemi i paralajmërimit kur ndryshon korsinë pa ndezur sinjalin (LDWS)

Sistemi LDWS përdor kamerën në pjesën e sipërme të xhamit të përparmë dhe ndjek vijëzimet e korsisë dhe ju paralajmëron nëse makina fillon të largohet nga vijëzimet e korsisë pa përdorur sinjalin.

Sistemi i Zbulimit të Këndit të Vdekur (BCW)

Sistemi BCW përdor një radar për detektim të veturave në pjesen e pasme për t'ju ndihmuar të lajmëroheni për automjete të tjera në hapësirën tuaj të verbër, duke ju lejuar të ndryshoni korsinë.

Sistemi i paralajmërimit të aktivizimit të trafikut (RCCW)

Kur largoheni nga hapësira e parkimit Sistemi RCCW ju informon duke përdorur radarin që të ju lajmroj për automjetet tjera që ju afrohen.

Sistemi i paralajmërimit të lodhjes ose ulja e përqendrimit të shoferit (DAW)

Nëse jeni të lodhur ose keni mungesë përqendrimi, do të alarmoni sinjalin audio. Sapo sistemi të zbulojë mungesën e vëmendjes, sinjali audio, prej sistemit do të aktivizohet dhe një sinjal paralajmërues në ekranin bordit.

Sistemi i Frenimit Automatik në rast rreziku (FCA)

Sistemi FCA lidh të dhënat nga radari dhe kamera e zbulon frenimin e automjetit përpara dhe ndalon në mënyrë të pavarur dhe ndalon automjetin me një shpejtësi prej 60 km/h. Sistemi i FCA njeh këmbësorët para jush dhe ju paralajmëron. Nëse nuk i përgjigjeni sistemit paralajmërues të frenoni, sistemi automatikisht ndërhyn dhe në këtë mënyrë shmang ose lehtëson përplasjen.

Thuaj diçka më shumë për veten.

Teknologjia e avancuar dhe hapësirë ​​e përmirësuar për shoferët dhe udhëtarët devijojnë nga mesatarja e segmentit.

Test-drive