KIA. E PARA ME KUALITET DHE CILËSI

Çdokush që dëshiron të prodhojë një produkt me cilësi të lartë duhet të jetë i fiksuar, i apasionuar për cilësi. Ai duhet ta respektojë atë, të ëndërrojë për të, ta admirojë e ta ndjekë atë.

E PARA ME TË ARRITURAT

Diçka është e qartë: në të cilën ne jemi të angazhuar me pasion nga cilësia dhe përmirësimi i saj i vazhdueshëm. Për ne, gjithçka tjetër është plotësisht e papranueshme. Dhe kjo është arsyeja pse ne prodhojmë me lehtësi makina të jashtëzakonshme, ne ofrojmë një shërbim të shkëlqyeshëm - dhe ne meritojmë shpërblimet më të dëshirueshme.

Kia Sorento i ri

Çmimi Red Dot & iF Design Award 2021.

Kia XCeed vs Volkswagen T-Roc

Në testimin krahasues të revistës Auto Bild, Kia XCeed, me linjën e saj gjatësore e ka tejkaluar konkurrentin e saj, Volkswagen T-Roc.

Familja e veturave Ceed ka fituar tri iF çmime

Ceed i Ri, Ceed Sportswagon dhePro Ceed ka fituar çmimin iF Design Award të cilat janë më prestigjioze në botë.

E'PARË PËR NJERËZIT.

Kur zhvillojmë automjetet tona në Kia, ne ndjekim me besnikëri dëshirat e njerëzve tanë, qoftë në aspektin e dizajnit, sigurisë apo rehatisë. Modelet tona janë një kombinim i përsosur i stilit, hapësirës, përdorshmërisë së madhe, sigurisë aktive dhe pasive, sigurisë dhe kënaqësisë së ngasjes.

PREMIUM PËR REHATI

Materialet e përzgjedhura, elementët premium, rehati dhe pajisjet e sigurisë, sistemet bashkëkohore audio, zëri i lumtur dhe gjithmonë plotësojnë standardet më të rrepta të cilësisë që i kanë automjetet tona.

I PRODHUAR NË EUROPË

Makinat e Kia prodhohen në Zilina të Sllovakisë, një nga fabrikat më të avancuara dhe më efikase të automobilave në botë.

SHPËRBLIMI PËR ERGONOMI

Mirëmbajtja e shkëlqyeshme e automjeteve dhe shpërfytyrueshmëria ergonomike me përdorim intuitiv të pullave në drejtues, siguron një udhëtim të qetë, të sigurt dhe të kujdesshëm.

E PARA PËR GARANCI

Prej vitit 2006, ne kemi një garanci legjendare 7-vjeçare për të gjitha automjetet. Garancia më e gjatë evropiane, e cila redukton ndjeshëm kostot e mirëmbajtjes së automjeteve dhe në këtë mënyrë dëshmon cilësinë tonë të automjeteve.

STANDARDET MË TË MIRA, LARTA

Automjetet e Kia janë ndërtuar sipas standardeve më të larta në industrinë e automobilave. Është një cilësi e jashtëzakonshme që i jep Kia një besim të tillë që është garancia më e gjatë në Evropë.

MUNDËSI TË MBARTJES

Garancia 7-të vjeçar është në varësi të pronarëve të automjeteve, me kusht që automjeti të jetë mirëbajtur, servisuar në përputhje me kërkesat të përsonave zyrtarë.

E PARA NË ZHVILLIM

Ne në Kia kujedesemi që përmes inovacioneve të keni kënaqësinë e ngasjes. Ne kemi shkuar një hap më tej dhe kemi bërë dizajnimin e automjeteve dinamike me teknologji të përparuar që kujdesen për natyrën, futjen e komunikimit në automjet, zvogëlimin e rrezikut të trafikut dhe t'ju çojë në një makinë të paharrueshme. Bashkohu me ne në të ardhmen revolucionare.

NIRO HIBRID, CROSSOVER I GJENERASTËS SË RE.

Niro joshëse, hibrid i ri i Kias, e mban natyrën të pastërt në sajë të emetimeve të tij të ulëta të gazrave, mjaftë modest në konsum të karburantit dhe presionit të ulët ekologjik. Është një makinë shumë e avancuar hibride, një kabinë të gjerë dhe të qetë, siguri pa kompromis, teknologji aktive të sigurisë, komoditet të plotë familjar dhe garanci 7-vjeçare nga ana e prodhuesit.

SOUL ME PARALAJMRIM POZITIV

Soul elektrike Kia Soul elektrike, i cila karakterizohet nga një gamë e gjerë e teknologjive të ndihmëse Drive Wise, është i vetmi automjet elektrik në botë me një garanci 7-vjeçare e cila jepet nga ana e prodhuesit. Ajo gjithashtu dëshmon superioritetin e sa me notën më të lartë në J.D. Power 2016 dhe Dizajn Awards Red Dot Design dhe IDEA.